Szaké workshop japán St. Jakab kagyló kóstolóval fűszerezve
Az eseményre 2024. március 7-én került sor a JSS – Japán Szaké és Socsu Készítők Szövetsége és a JETRO Budapest szervezésében az Anantara New York Palace Hotel Rossini termében 11.00-15.00 óra között.
8 kitűnő japán szakéfőzde képviselője személyesen hozott el összesen 30 féle szakét, juzu likőrt és umesut a rendezvényre, melyet az üzleti érdeklők, gasztronómiai szakemberek meg is kóstolhattak.
A program első részében a főzdék rövid bemutatása után lehetőség
nyílt üzleti, szakmai megbeszélésekre, a kóstolás mellett. A workshop második felében pedig rendhagyó módon
és újdonságként a magas minőségű japán fésűkagylóról hallhattak a vendégek színes ismertetőt a Culinary Institute
alapítójától, miközben 3 különböző módon elkészítve meg is kóstolhatták azt.
A képek a rendezvényről itt tekinthetőek meg.