A Magyar Sommelier Szövetség hivatalos honlapja facebook

Események


2015. október 26. Veritas A Hordó Használata A Modern Borászatban


Tisztelt Tagtársunk! Kedves Kolléga! Szeretettel meghívunk a Magyar Sommelier Szövetség következő Szakmai Napjára, a tavaly nagy sikert aratott és most többek kérésére megismételt „A HORDÓ HASZNÁLATA A MODERN BORÁSZATBAN” címmel Előadók: DOMIÁN EMESE AIWS Nemzetközi Borakadémikus EMBER SÁNDOR Sommelier oktató, a Kádár Hungary Kft résztulajdonosa Tematika: A hordógyártáshoz használt fák típusai, tulajdonságaik, jellegzetes ízeik A hordókészítés folyamata: a fa kiválasztása, érlelése, a hordó összeállítása, érlelése Milyen ízek jelennek meg a borban a különböző toastolási fokozatok alkalmazásánál Miként tervezi meg a borász a hordós érlelést A barrikolt borok jellegzetes ízei és változásai a bor élete során Az előadást kishordós erjesztésű és/vagy érlelésű borok kóstolása kíséri A Szakmai Nap 2015. október 26-án (hétfő) 15:00 órakor kerül megtartásra a VERITAS kóstolótermében (1033 Budapest, Szőlőkert köz 2.) Az első 15 jelentkező regisztrálását tudjuk fogadni. A regisztráció során előnyben részesülnek a Magyar Sommelier Bajnokságon résztvevő illetve dolgozó tagtársaink illetve az előző előadásról lemaradt regisztrált jelentkezők Az esemény zártkörű. A rendezvényen kizárólag a Magyar Sommelier Szövetség azon rendes és pártoló tagjai vehetnek részt előzetes regisztráció után, akik 2015. évi tagdíja a Szövetség számlájára beérkezett. A regisztráció és a részvétel ingyenes. Regisztrálni Slezsák Zoltán elnöknél lehet a slezsak.zoltan@gmail.com e-mail címen 2015. október 23. 20:00 óráig. 
 

vissza