A Magyar Sommelier Szövetség hivatalos honlapja facebook

Események


2015. január 12. Gundel étterem isi rapid technológia


Szeretettel meghívunk a Magyar Sommelier Szövetség Szakmai Napjára
Az egyik elérhetővé tette itthon, a másikkal kitalálták, ők hárman pedig új irányba terelik.
Öt vendéglátónk:
Suha Sándor – KSW D&D Kft. tulajdonos, iSi importőr
Bérczi Róbert iSi chef
Fabók Mihály Gundel sommelier, Örökös Magyar Bajnok
Varga Norbert Onyx sommelier
Klemens Ádám sommelier
A szakmai nap témája:
Az Újkori Vendéglátás Harmadik Tengelye,
avagy iSi rapid technológiával készített ízesített víz-koncepció kóstolóval egybekötött
bemutatása a MASOSZ elnökségének és tagságának
A szakmai nap célja:
bemutatni, megkóstoltatni a jelenséget és megtalálni a technológia integrálásának lehetőségeit
a sommelier szakmába
dátuma:2015. január 12. (hétfő)
időpontja:15:00 –tól
helyszíne:
Gundel Étterem Szt. Orbán Borozó
Mivel a program jelentős háttérmunkát igényel, az első 30 tagtárs jelentkezését tudjuk csak
fogadni.
Az esemény zártkörű. Csak a Magyar Sommelier Szövetség tagjai vehetnek részt előzetes
regisztráció után, amely ingyenes.
Regisztrálni e-mailben a zoltan.slezsak@sommelierhungary.org címen lehet Slezsák Zoltán
tagtársunknál 2015. 01. 09-ig. Helyek korlátozottan, jelentkezési sorrendben!
Várunk szeretettel:
A Magyar Sommelier Szövetség
Elnöksége 
 

vissza